Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Bloody Mary

Opskrift: Sådan laver du Bloody Mary med basilikumvodka

Den er anerkendt som den perfekte reparation dagen derpå. Men den kan også bruges i mange andre situationer. Her får du den med et twist.

printer Print
  • 6 dl tomatjuice
  • 1½ spsk. fintrevet peberrod
  • ½ citron, saften heraf
  • 1 tsk. chiliflager
  • 3 tsk. tabasco
  • 2 spsk. Worcestershire sauce
  • Salt
  • Sort peber
  • 160 ml basilikumvodka

Pynt: agurk i strimler, chili, små stængler bladselleri, syltet agurk, rosmarinstilk, basilikumblade, isterninger.

bloody2.jpg

  1. Bland tomatjuice med peberrod, citronsaft, chiliflager, tabasco og Worcestershire sauce.
  2. Smag til med godt med salt og peber.
  3. Fyld 4 glas med isterninger og 40 ml basilikumvodka i hvert.
  4. Top med den tilsmagte tomatjuice, og pynt glassene med agurk, bladselleri m.v.

Basilikumvodka

Er 1 uge undervejs

1 flaske vodka
1 potte basilikum

Kom basilikumblade i et rent patentglas.

Hæld vodka over, og lad det trække i 1 uge.

Sigt bladene fra vodkaen, og hæld på en ren flaske.

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks