Opskrift: Sådan laver Wassim Hallal sin yndlingsrisotto
Foto: Kristian Fæste Wassim Hallal.

Opskrift: Sådan laver Wassim Hallal sin yndlingsrisotto

Wassim Hallal, der er køkkenchef på Restaurant Frederikshøj i Aarhus, elsker risotto og kan spise det altid. Her har han indvilliget i at give sin egen opskrift på den perfekte risotto, der kun tager omkring en halv time at lave.

”Jeg kan stort set altid spise risotto. En svamperisotto med jomfruhummer eller kylling, det elsker jeg. Jeg kan især godt lide morkel i risotto.”

Sådan sagde Wassim Hallal, da vi i sidste uge bragte et interview med stjernekokken om hans egne vaner, historier og minder om mad. Siden har vi ydmygt spurgt, om vi ikke kunne lokke opskriften på en klassisk risotto a lá Wassim Hallal ud af ham. Her får du opskriften på en sikker vinder i hverdagskøkkenet:

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her