Pasta med citronkylling
Pasta med citronkylling, forårsløg og chili til 2 personer.

2 kyllingefileter
3 spsk. rapsolie
2 dl piskefløde
1 dl kyllingebouillon
1 bdt. forårsløg
2-3 hvidløgsfed
½ frisk chili
1 citron – usprøjtet
1 pakke pasta – choko eller naturel
Skær kyllingefileterne én gang på langs, og herefter i små tynde skiver på tværs, og sautér i rapsolie, indtil kyllingen er mør. Piskefløde og bouillon tilsættes. Rens forårsløgene, og snit dem på langs. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint sammen med chili, og bland alt i kyllingeretten, der småsimrer 2-3 minutter. Den yderste skal af citronen rives fint, og saften af den halve citron presses og hældes over retten. Retten jævnes efter behov. Samtidig koges pastaen i en gryde med rigeligt vand tilsat salt, og når pastaen er klar, blandes den i kyllingeretten og serveres straks.
Tip: Forårsløg kan erstattes af rucola, men det skal så først tilsættes til sidst.