Amaretto Sour

Flydende marcipangris: Sådan laver du en perfekt Amaretto Sour

Skal det være julet i hjemmebaren, kan vi anbefale en Amaretto Sour. Med sin fløjlsbløde konsistens og smag af mandel minder den til forveksling om en flydende marcipangris og passer perfekt til julefesten – men den går selvfølgelig an hele året rundt.

printer Print
  1. 5 cl Amaretto
  2. 2 cl sukkersirup
  3. 3 cl frisk citronjuice
  4. 2 cl æggehvide
  5. Appelsinskal
  6. Is

Sådan gør du

  • I en shaker hældes Amaretto, sukkersirup, citronjuice og æggehvide.
  • Ryst godt.
  • Tilsæt dernæst is i shakeren og ryst igen.
  • Hæld blandingen i et glas og pynt med appelsinskal.

    Du kan se Daniel Dam lave drinken her nedenunder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Cocktail og Jul