Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan laver du helstegt fladfisk med brunet smør og kapers som på Kødbyens Fiskebar

Foto: Theis Bothmann & Emil Lyders En helstegt fladfisk er en sikker vinder til middagsselskabet. Her har Jamie Lee brugt en helleflynder.

Sådan laver du helstegt fladfisk med brunet smør og kapers som på Kødbyens Fiskebar

Den engleske kok Jamie Lee er blandt andet udlært på Gordon Ramseys michelinrestaurant i Lombard Street i London. Efterfølgende kom han til København, hvor han arbejdede for Paul Cunningham i Tivoli. I dag er han køkkenchef på Kødbyens Fiskebar, hvor fisk og skaldyr, som navnet antyder, er det faste omdrejningspunkt på menuen. Her giver han opskriften på en helstegt fladfisk med brunet smør og kapers.

printer Print
plate 4 Person(er)
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her