Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

USA’s fremmeste burgerekspert gæster København

Foto: PR

USA’s fremmeste burgerekspert gæster København

Den 5. og 6. maj får den københavnske burgerbar Gasoline Grill fornemt besøg, når burgerguruen og tv-personligheden George Motz gæster kædens burgerbarer i Carlsberg Byen og ved Broens Gadekøkken.

Han er af The New York Times blevet omtalt som ”den fremmeste autoritet på hamburgerfeltet”, mens Eater LA har kaldt ham ”Amerikas største burgernavn”. Derfor er det heller ikke en hr-hvem-som-helst, der gæster Gasoline Grill i København den 5. og 6. maj for at lange burgere over disken.

Manden, som de fornemme omtaler omhandler, er den amerikanske og prisvindende filmskaber, tv-personlighed og forfatter George Motz. Ved besøget vil han blandt andet servere sin berømte Fried Onion Burger for burgerhungrende københavnere.

Desuden vil der også være mulighed for at købe og få signeret en version af George Motz kogebog ’The Great American Burger Book’.

”George Motz har været et kæmpe forbillede for mig og hans film ’Hamburger America’ var en reference i arbejdet med at udvikle Gasoline Grill,” siger Klaus Wittrup, der ejer Gasoline Grill.

Klaus Wittrup er begejstret over udsigterne til at vende burgere med sit idol, men også over at tiltrække så prominent navn til Gasoline Grill og den københavnske gastro-scene.

”Det er et scoop for København, at han gæster byen og præsenterer københavnerne for hans uovertrufne burger.”

George Motz gæster torsdag den 5. maj Gasoline Grill i Carlsberg Byen, mens han fredag den 6. maj lægger vejen forbi Gasoline Grill på Broens Gadekøkken.

Begge steder åbner serveringen klokken 14 og lukker, når der er udsolgt.