El Diablo

Voksensaftevand: Sådan laver du en El Diablo

El Diablo er en tequilacocktail, som hyppigt ryger over baren hos restauranten og dansebaren Condesa, der ligger i Indre By i København. Den er frisk, lækker og ganske nem at lave derhjemme. Hvis du ikke er til en stærk smag af tequila, kan vi berolige dig med, at solbærlikørens sødme maskerer smagen og tilmed giver cocktailen sin diabolske kulør.

printer Print
  • 5 cl tequila
  • 1 cl frisk limejuice
  • 4 cl ginger beer
  • 1 cl Créme de cassis
  • Is
  • Lime til pynt

Sådan laver du den:

  1. I et højt glas med is hældes tequila, frisk limejuice, ginger beer og til sidst créme de cassis.
  2. Pynt med en skive lime på toppen.

Se videen nedenunder, hvor Daniel Dam laver cocktailen i vores drink-program 'Fredagsbaren'.

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Cocktail og Bar