Yoghurtmousse med hasselpraline
Få opskriften på Nimbs yoghurtmousse her...


½ l yoghurt naturel
2 ½ dl fløde
25 g flormelis
4 husblasblade
Friske bær
Mynte
Rør yoghurt og flormelis med 1 ½ dl af fløden i en skål/røremaskine. Blødgør husblassen i isvand. Lun den resterende fløde i en kasserolle, og smelt husblassen heri.
Hæld den lune fløde i yoghurtmassen ved kraftig omrøring, og kom herefter moussen i portionsglas/skåle.
Annonse
Sæt på køl i 1-2 timer inden servering. Kom nøddepraline over moussen og servér gerne med friske bær – hvad der nu er i sæson – og mynte.
100 g afhindede hasselnøddekerner
100 g praline
1 spsk. æblecidereddike
Vand
Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved ca. 150 grader. Rør praline og eddike sammen over svag varme, og tilsæt vand til rette konsistens. Vend nødder og praline sammen.
__________