11 beviser på at Svend Brinkmann styrer på de sociale medier

11 beviser på at Svend Brinkmann styrer på de sociale medier

Dansk faglitteraturs største stjerne sidder også tungt på tronen, når det gælder Twitter og Facebook.

Han har skabt en af de største faglitterære succeser i mange år med bogen ’Stå fast’. Her gør han op med tidens krav om evindelig omstillingsparathed og dyrkelsen af evnen til at ’jonglere flere bolde’. Han opfordrer på humoristisk vis til, at man tager nej-hatten på, dvæler ved fortiden og fyrer sin coach og kostvejleder.

Det har gjort ham til en populær forfatter og foredragsholder (hans foredrag er udsolgt frem til 2018), men han har samtidig også en formidabel evne til at ramme præcist på de sociale medier, hvor han har over 40.000 følgere på Facebook.

Vi har fundet nogle af hans bedste guldkorn.

En af Svend Brinkmanns yndlingsaversioner er den positive pyskologi, og han opfordrer gerne til, at man engang i mellem også giver negativiteten en naturlig plads i vores liv.

Hvem siger, man ikke kan skrive om meningen med livet i en Facebook-opdatering og samtidig sige noget sjovt om vores tid?

Præcis beskrivelse af folket vs. Folkemødet.

Svend Brinkmann bruger ikke kun taletid til ironisere over tidens guruer inden for kost, psykologi og arbejdsglæde. Ofte langer han ud efter regeringen, som her, hvor han stiller skarpt på regeringens indfødsretstest, hvor man skal svare på en række spørgsmål om dansk kultur og historie for at få statsborgerskab. 

Det er altid godt med lidt pragmatisme.

Svend Brinkmann er altid god til at sætte tingene i perspektiv. 

Positiv psykologi har det seneste årti haft stor indflydelse på både hverdags- og arbejdslivet. Men det giver Svend Brinkmann ikke så meget for. 

Endnu en sjov svirper til regeringen.

Denne opdatering hænger fint sammen med hans filosofi om, at bare fordi noget er positivt, betyder det ikke, at alt er godt.

I en verden af forandringer foreslår Svend Brinkmann, at man en gang i mellem står fast.

Og så er der kun tilbage at ønske god ferie.