En gang imellem dukker nogle usædvanlige billeder op, der fanger vores opmærksomhed. Fra de mærkelige af grisehoveder på kalkunkroppe til de imponerende flotte af Mount Everest og andre uciviliserede verdenskanter.

Nu er internettet så faldet over et nyt billede. Det var nemlig noget af en overraskelse, der ventede Seth Peebler og hans ven, da de for et par dage siden besluttede sig for at fotografere 4th Street Bridge i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Eiffeltårnet er forsvundet i forurening

Efter 20 minutter opdagede de, at de hele tiden var blevet holdt øje med. Under broen stod nemlig en personlignende mørk skikkelse iført neongrønne solbriller og iagttog de to fotografer.Har du svært ved at få øje på denne mørkklædte person oppe under broen? Her er billedet, hvis man zoomer ind.Men hvem er denne skikkelse, som står og lurer? Flere spekulationer gik på, at der kunne være tale om en reel ninja. Piller man ved billedets eksponering, er det dog noget lidt andet, der kommer til syne.Manden, der muligvis har overset vores
guide til at finde den perfekte solbrille, gav endda de to fotografer et tilbud, der dog ikke blev accepteret:

”Han henvendte sig faktisk til min ven og tilbød os, at vi kunne komme op til ham for 10 dollars hver. Det gjorde os pisse bange, for indtil da havde han ikke lavet en lyd,” fortæller Seth Peebler til The Independent.

Nuværende internetspekulationer går på, at manden kan være en graffitimaler, en ven af ugler, en bro-’troll’ eller sågar en menneskeskabt klon, som er sat i verden til at beskytte broen.

Indtil videre må han tage til takke med at være kendt som spøgelset under 4th Street Bridge.

LÆS OGSÅ: Graffiti-kunstner maler hjemløses drømme

LÆS OGSÅ: Nørrebro er med i Apples nye verdensomspændende fotogalleri

LÆS OGSÅ: Fotoserie: New Yorks mange ansigter