Hvis du nogensinde har prøvet at sælge et hus eller en lejlighed, ved du, hvor vigtigt det er, at stedet tager sig godt ud: Der skal være unaturligt rent, ryddet op, friske blomster og måske skal du endda en tur i IKEA og investere i et par pyntepuder, så der ser så pænt ud som overhovedet muligt.

Men sådan er tingene ikke i Jyllinge. Her har den lokale mægler lagt denne ’perle’ af et parcelhus til salg på deres hjemmeside, men med noget utraditionelle salgsfotos. På dem er der nemlig ikke mange pyntepuder eller lammeskind på lænestolene. Til gengæld er der en hel masse rod. Faktisk så meget rod, at selv din egen etværelses med et sofabord bygget af pizzabakker ser helt tilforladelig ud i sammenligning.

Stuen er indrettet i tidløst design med en boksesæk og rul-selv-cigaretter fra Escort. Samtidigt er master bedroom’et stylet med op til flere tomme colaer, sorte lagner for vinduerne, stort liebhaver-spejl i loftet over sengen og snavset vasketøj på gulvet, der giver hele rummet et casual look.

Se flere billeder her:

LÆS OGSÅ: Gense ni legendariske reklamer fra 00’erne, vi savner

LÆS OGSÅ: Bornholmer punkterer begejstring over superfuldmåne

LÆS OGSÅ: De 9 bedste Gordon Ramsay-øjeblikke