De Olympiske Lege 2016

De Olympiske Lege 2016

#MyOlympicSportWouldBe: Twitterbrugerne vil have lyssværdsbadminton til OL

De Olympiske Lege ville mildest talt se fuldkommen anderledes ud, hvis Twitterbrugerne fik lov til at bestemme disciplinerne.

Lyssværdsbadminton, ignorering af sund fornuft og transkønnet cykling er blot nogle af de olympiske discipliner, vi ville kunne følge med i denne sommer, hvis Twitterbrugerne fik lov at bestemme.

I dag tændes den olympiske fakkel i Rio de Janeiro, og det betyder, at der atter er spydkast, løb og fægtning på programmet. Det er alle tre bundtraditionelle olympiske discipliner. Og det er sin sag at blive udtaget til De Olympiske Lege, men på Twitter har brugerne fået lov til at lege med tanken om at stille op med deres særprægede talenter. De seneste par dage har hashtagget #MyOlympicSportWouldBe trendet og ved at fuldende sætningen, giver brugerne deres bud på, hvordan deres olympiske disciplin ville se ud.

I går blev det imidlertid officielt slået fast, at skateboarding og surfing bliver tilføjet OL-programmet i Tokyo i 2020, så hvem ved, om 'mermaiding' er så urealistisk, som det måske lyder i første omgang.

LÆS OGSÅ: 7 måder at sparke en debat i gang på Facebook

LÆS OGSÅ: Thomas Skov Gaardsvig: "Folk, der ikke kan grine af sig selv, er farlige"

LÆS OGSÅ: Rørende: Pornoudbyder vil beskytte OL-atleterne mod seksuelt overførte sygdomme 

Se, hvad vi ellers skriver om: Twitter