Indrøm det bare. Vi har alle sammen i al hemmelighed haft lyst til det. At ugle den republikanske præsidentkandidat Donald Trumps mur af kruset hår, der snor sig om hans hoved. Ikke mindst fordi vi alle sammen også har undret os: Er det mon en toupé, en død ræv eller er det rent faktisk Trumps eget hår, der til umiskendelighed ligner vat dyppet i fortyndet orange maling?

I alle fald har det krævet verdens største kam at rede det så meget fremad, og i aftes var talkshowværten Jimmy Fallon den heldige, der fik lov til at køre fingrene igennem den republikanske hårpragt og teste, hvad der egentlig er sandt eller falsk, når det kommer til spekulationerne om Trumps hår.  

Donald Trump var gæst hos Jimmy Fallon i The Tonight Show, og gennem udsendelsen nåede de to herrer både at komme omkring præsidentkandidatens helbred og hans medvind i meningsmålingerne forud for det snarlige præsidentvalg.

Det er imidlertid ikke de emner, der har bidt sig fast hos seerne. Det er derimod Jimmy Fallons spørgsmål, om han og Trump ikke godt lige kan runde af med noget, der er knap så ”præsidentagtigt”.

Trump løfter med det samme øjenbrynene og siger: ”Like What!?” med tryk på det sidste ord. 

”Donald, må jeg ugle dit hår?” spørger Jimmy Fallon til publikums enorme fornøjelse. Selvsamme fornøjelse eskalerer, da Trump siger ja og bøjer hovedet ind over Fallons skrivebord. Fallon ligner en, der har vundet ti millioner, et livs forbrug af Gin and Tonic og et harem af kvinder, da han sætter sin hånd i Trumps lokker og fyrer den af. 

I sympati roder Jimmy Fallon også i sit eget hår til slut. Det har bare ikke rigtig den samme effekt. Overhovedet. 

LÆS OGSÅ: Søren Pind Mix er det sjoveste, du ser på nettet i dag

LÆS OGSÅ: Se videoen: Jesper Binzer kan redde din karriere

LÆS OGSÅ: Studerende rammer skraldespand fra en sindssyg vinkel og redder sin klasse fra kemitest