Pak så de telefoner væk
Foto: YouTube/Screendump

Pak så de telefoner væk

Se videoerne: Will Ferrell er den utålelige far i ny kampagne mod mobiltelefoner ved middagsbordet

Mobiltelefoner spolerer familietiden, og det skal stoppe! Det er budskabet i en ny kampagne med ingen ringere end skuespilleren og komikeren Will Ferrell i hovedrollen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at teknologien har indtaget vores fagre verden. I stedet for at tale med hinanden stirrer vi nu lettere hypnotiseret ned i mobiltelefonen eller tabletten – også ved det højhellige middagsbord.

Men nu skal det være slut med at begrave snuden i diverse elektroniske apparater, når det er spisetid med familien.

I en række korte videoklip spiller Will Ferrell en familiefar, der selv ved spisebordet ikke kan finde ud af at pakke sin telefon væk. Han er tværtimod helt fraværende og opfører sig ærlig talt som lidt af en skiderik over for sin familie.

I et af klippene ser man først, hvordan børnene omkring maden fortæller deres mor, hvor meget de savner far. De kan dog ikke blive enige om, hvem der savner ham mest, men pludselig afbryder far – Will Ferrell – diskussionen.

”Ti lige stille, alle sammen. Det her filter får mig til at ligne en kat,” lyder det begejstret fra bordenden, mens han har øjnene klistret til skærmen.

Det er Common Sense Media, der ifølge Esquire står bag kampagnen, som skal sætte fokus på vores vaner omkring elektronik. 

Du kan se kampagnevideoerne med den irriterende, uhøflige og øretæveindbydende Hollywood-celebrity her: