PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

An Ivy to år efter ’Løvens Hule’: ”Vi kommer aldrig af med det stempel igen. Og heldigvis for det”

Foto: An Ivy De to stiftere af An Ivy: Nikolaj Dylsing Olsen og Alexander Gram.

An Ivy to år efter ’Løvens Hule’: ”Vi kommer aldrig af med det stempel igen. Og heldigvis for det”

Hvordan er det gået for An Ivy, siden de i 2019 medvirkede i tv-programmet ’Løvens Hule’, hvor Jesper Buch investerede en halv million kroner i slipsevirksomheden? Her fortæller medstifter af An Ivy, Alexander Gram, om, hvordan det har påvirket dem, at sweatpants er blevet populært under lockdown og om, hvorfor Buch er trådt ud af bestyrelsen.

Hvad har det betydet for An Ivy at være med i ’Løvens Hule’?

”Jeg plejer altid at kigge på An Ivy før og efter ’Løvens Hule’. Det var en slags 2.0, vi kom i gang med. Den opmærksomhed og bevågenhed, der kom på vores brand, var noget helt andet, efter vi havde været med i programmet, fordi der var 1 mio. mennesker, som så med.

Først og fremmest så femdoblede vi omsætningen det efterfølgende år (2019, red.). Og nu er vi også et sted, hvor vi har lavet vores første ansættelse, og hele vores kollektion er blevet udvidet meget, så det ikke kun er fokuseret på slips. Vi har også satset meget på skjortedelen, og det kommer vi også til at udvide endnu mere over det næste år. Der er sket helt vanvittig meget for os – blandt andet på grund af ’Løvens Hule’."

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her