Cape Breton Island
Foto: Getty

Canadiske Cape Breton Island tigger dig om at flytte til øen

Canadisk ø tilbyder dig et job og et stykke land, hvis du vil flytte dertil

Cape Breton Island tigger dig om at flytte til øen.

Var det noget med et arbejde og din egen grund på 8000 kvadratmeter?

Alt, du skal gøre, er at flytte til Cape Breton Island – en canadisk ø, der ligger nord for den amerikanske delstat Maine lige ud til Atlanterhavet.

Øen mangler indbyggere og har masser af ledige job, og derfor tigger de nu folk om at flytte dertil og lokker med en gevaldig gulerod i form af både job og land.

”Vores befolkning svinder ind. En nedadgående økonomi og folk, der flytter væk, har ført os ned ad en uholdbar vej. Sandheden er, at vi byder alle velkommen, uanset deres ideologi. Vi har en smuk ø, venlige mennesker, en rig kultur og en lys fremtid. Slut dig til os her på Cape Breton Island!” står der på hjemmesiden ’Cape Breton if Trump Wins’, der spiller på mange liberale amerikaneres fortvivlelse over præsident Trumps valgsejr.

På hjemmesiden er der også en FAQ, hvor du kan få svar på en række praktiske spørgsmål om øen, hvis du skulle sidde og overveje at takke ja til tilbuddet og flytte dertil.

Du kan også se, hvilke slags job der efterspørges på øen, hvor der lige nu mangler alt fra kokke, sygeplejersker og butikspersonale til en administrerende direktør for den lokale lufthavn i Sydney, som er den største by på øen.

Så hvis du er kørt lidt sur i arbejdet herhjemme, eller bare trænger til lidt luftforandring, er spørgsmålet blot: Hvad venter du på?

LÆS OGSÅ: New Zealand giver rejsen gratis, hvis du vil komme til jobsamtale

LÆS OGSÅ: Norwegian-boss: ”Jeg siger altid, at det ikke er pessimisterne, der erobrer verden”

LÆS OGSÅ: Er dit job på listen? Se verdens kedeligste jobs

Se, hvad vi ellers skriver om: Job