Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

CPH Transform

CPH Transform

100 unge medietalenter kan komme gratis til konference om mediernes fremtid

Keld Reinicke satser på ungdommen.

Keld Reinicke har lavet rigtig meget TV.

Han har været med til at starte tv-stationer som DR2, TV Zulu og har i årevis siddet på kongetronen og styret det samlede indhold til TV 2’s hovedkanal. Han underviser på filmskolen, står bag Natholdet og har selv været i praktik hos amerikanske CNN.

Og nu inviterer han til konferencen CPH Tranform d. 19 januar, der handler om intet mindre end mediernes fremtid.

Der er bare det med konferencer, at det som oftest er meget dyrt at deltage, hvorfor det måske ikke er praktikanten eller den studerende, der er de første til at anskaffe sig en billet.

”Jeg deltager i mange, rigtig mange konferencer om mediernes fremtid og jeg har lagt mærke til noget, som er ens for dem allesammen. EN fælles ting. De unge mediefolk er der ikke, de er aldrig med,” skriver Keld Reinicke i sin Facebook-opdatering.

Han savner de unge mennesker til konferencerne, og derfor udlodder han nu billetter til 100 talentfulde medieaspiranter.

Holdet bag SKAM, manden bag Bernie Sanders kampagne i opløbet om det amerikanske præsidentkandidatur og de danske iværksættere ’Tattoodo’, der har flere end 16 millioner followers på de sociale medier, vil alle være at finde på konferencen.

I fællesskab skal de forsøge at kaste lys over, hvordan vi kan lave godt indhold, der overlever digitalt, hvordan man aktiverer SoMe-generationen, og hvordan man bliver succesfuld på Facebook Live.

TDC Group støtter initiativet, der forhåbentligt skal fremme dansk indhold og gøre det attraktivt i ’den nye medievirkelighed’. Det er dem med koncerndirektør Jens Aaløse i spidsen, der gør udlodningen af de 100 gratis billetter mulig.  

Hvis du vil deltage i konkurrencen om de attraktive billetter, er alt du skal gøre at skrive dit navn, din beskæftigelse og en reference, som Keld Reinicke og co. eventuelt kan kontakte til info@cphtransform.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Medier