Hvad ville du gøre, hvis du fik en genial idé og som følge deraf lige pludselig stod med milliarder og atter milliarder på din konto?

De fleste ville nok gøre som svenske Markus Persson. For ham var svaret at købe en luksusvilla (med blandt andet en væg af slik) og endeløse fester med kendte mennesker. Men han har netop i en række (foruroligende) tweets afsløret, at pengene langt fra har gjort ham lykkelig.

Markus Persson blev kendt og milliardær efter, at han havde designede og udviklede det ekstremt populære computerspil Minecraft, som han for et år siden solgte det til Microsoft for 17 milliarder kroner. 

Han fulgte ikke med spillet ind under Microsoft, men valgte i stedet at flyve fluks til Miami for at fejre det med sine businesskompagnoner. Og så overbød han Beyoncé og Jay-Z på et hus i Beverly Hills til den nette sum af 70 millioner dollars, eller hvad der svarer til omkring 465 millioner kroner.

Men på trods af al sin absurde rigdom, virker 37-årige Markus ikke særlig glad.  Det er i hvert fald tydeligt, hvis man følger ham på Twitter.

 ”Problemet med at få alt er, at du løber tør for grunde til at blive ved med at prøve,” skriver Markus Persson blandt andet på Twitter. 

 Se de forskellige tweets herunder.