Simon Leo fra Restaurant Omar og Safari
Foto: Benjamin Lund

Restaurant-ejer Simon Leo: ”Jeg havde perioder, hvor jeg besvimede på gaden af stress”

Han har ingen uddannelse, men er blevet lært op og siden restaurantchef i Madklubben. Indtil han blev fyret – ovenikøbet to gange. Efter perioder med voldsom stress og ingen penge har Simon Leo nu to hypede restauranter på Nørrebro. Men målet er ikke at skabe en ny restaurantkæde. I stedet skal gæsterne mærke personligheden og det kontrollerede kaos.

Han valgte at studere på RUC, for han havde kalkuleret sig frem til, at det var her, han bedst kunne gennemføre med tømmermænd og et minimum af indsats. Men allerede efter fire måneder droppede han alligevel ud. Han stod på Trekroner Station og ringede til sin far, og herfra var beskeden klar:

’Du skal have fundet dig et job, inden du kommer hjem’.

Læs hele artiklen med Euroman Premium
Allerede medlem. Log ind her
Bliv medlem, og få fuld adgang til hele EUROMAN.dk for 49 kr./md
Læs mere om Euroman Premium Euroman Premium