Vi kender ham. Du kender ham. Måske er du ham. Manden, der hver gang han bliver spurgt, hvad han ønsker sig til jul, svarer noget i retning af:

”Fred på jord.”

Eller:

”Et par velopdragne børn.”

På den ene eller anden måde skal han nok prøve at tale uden om og lade budskabet hænge i luften, at han ikke ønsker sig noget.

Det sker som regel i en kombination af beskedenhed og klassisk mandlig mangel på fantasi.

LÆS OGSÅ: Julegaver: 51 ting, vi ønsker os

Så hvis du alligevel ønsker at give ham manden, der ikke ønsker sig noget, en gave, han kan bruge, så har vi samlet en lille liste af gode gaveideer her.

Oxford 2020.jpg

1. En Oxford-skjorte

Det gode ved skjorter i blå nuancer er, at de klæder de fleste. Oxfordvævningen stikker en anelse mere ud end den klassiske lyseblå skjorte, men er oplagt som både uniform til en lang dag på kontoret eller til mere festilige begivenheder. Denne velklædte Oxford-skjorte er fra An Ivy, som ellers er mere kendte for deres slips.

Pris: Oxford-skjorte fra An Ivy til 649 kroner.

Clarks jul.jpg

2. En klassiker til fødderne

Clark’s fremstiller de mest efterspurgte desert boots på markedet. De klassiske ruskindssko har i løbet af de sidste 50 år oplevet forskellige opblomstringer, blandt andet hos britiske universitetsstuderende, mods og skinheads. I dag er det en sko, der er voksen uden at være duksedrenget. Maskulin og anvendelig til næsten alt, dog ikke anbefalelsesværdig til smoking.

Pris: Clark's Orginals Desert Boot til 1.195 kroner.

Tekla pyjamas.jpg

3. Pyjamas til alle døgnets timer

Vi tilbringer 1/3 del af vores liv i sengen. Derfor er det lige så vigtigt, at sengetøjet er lækkert og i lige så god kvalitet som det tøj, vi hver morgen iklæder os. Tekla er leveringsdygtige i noget af det pæneste og lækreste sengetøj, der kan opdrives. Skjorter, bukser og shorts, der kan bæres i dagtimerne såvel som om natten.

Pris: Poplin Sleepwear fra Tekla til 1.990 kroner. (Trøjen koster 1.095 kroner og bukserne 855 kroner. Kan købes separat.)