Tegneseriegiganten DC Extended Universe har ikke haft det helt let på det seneste. ’Justice League’-filmene fik horrible anmeldelser, og oveni anmeldertæskene valgte både Henry Cavill og Ben Affleck at kvitte sine roller som hhv. Superman og Batman. Heldigvis ser det ud som om, at superhelteproducenten endelig har en film på vej, som kan rette op på dén deroute. For selvom Aquaman har et halvdårligt ry som den mest ubrugelige og fjollede af DC Comics superhelte, viser det sig, at han kan underholde – til trods for, at han befinder sig under vand.
 
På Twitter har en række filmkyndige fra prominente medier i tech- og filmverdenen nemlig ytret deres uforbeholdne holdning om DCs kommende film ’Aquaman’, og den overordnede dom lyder, at filmen er et af DC-franchisens absolutte pragtværker.

Mens Tom Jorgensen fra den verdensomspændende film- og seriepodcast IGN mener, at filmen er den bedste DC-produktion siden ’The Dark Knight’, tilkendegiver Germain Lussier fra Gizmodo, at ’Aquaman’ er den næstbedste film, DC nogensinde har produceret.
 
Der lader til, at vi har noget at glæde os til. Herhjemme har ’Aquaman’ premiere d. 13. december, og mens du venter, kan du eventuelt tage et kig på traileren herunder.