Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Between Two Ferns med Zach Galifianakis

’Between Two Ferns’ er tilbage med Jerry Seinfeld og Cardi B

Knap to år efter at sidste gæst, Hillary Clinton, besøgte venteværelset med de to bregner brillerer Zach Galifianakis igen med akavede interviews.

Han har haft stjerner som Bruce Willis, Justin Bieber, Barack Obama og nu også Jerry Seinfeld og Cardi B til sine tåkrummende interviews mellem to bregner. Zach Galifianakis har lavet mange parodier på det dårlige interview, hvor journalist og den interviewede går skævt af hinanden, men der har ikke været nye afsnit i snart to år.

Det lader dog ikke til, at konceptet er helt dødt. Nu har han igen indtaget værtsrollen i et nyt afsnit af Youtube-fænomenet ’Between Two Ferns’, hvor han på skift tilsviner sine gæster og bliver svinet til, mens han generelt er ret upassende.

I det nye afsnit har han inviteret komiker Jerry Seinfeld og rapperen Cardi B, hvor der blandt andet bliver diskuteret, hvorfor Galifianakis lavede ’Hangover 2’ og ’Hangover 3’. Det var angiveligt, fordi hans tante Deborah skulle have en hjertetransplantation samtidig med at onkel Dickys yacht-klub brændte ned. Og pengene skulle jo komme et sted fra. Se hele klippet nedenunder.