Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Blufferens guide til Danmarks mest bekymringsløse festival: ”Har du et hemmeligt link til booking af Helenekildes suite? Kølpin svarer mig ikke”

Foto: Andreas Bogh

Blufferens guide til Danmarks mest bekymringsløse festival: ”Har du et hemmeligt link til booking af Helenekildes suite? Kølpin svarer mig ikke”

Musik i Lejet er et sommerutopisk slaraffenland af læskende drinks og lavthængende sol, hvor hele bogstavsrækken af kendisser mænger sig med den kreative elite til slap-line-dans og sommerhushygge. Den gale bemærkning kan få dig sendt i kulturkapitalistisk unåde i mange år. Her er 15 udsagn, der vil gøre dig respekteret fra Godhavn Station til Tisvildeleje Strand.

1. "Jeg har endelig fundet ud af, hvordan jeg vil åbne en samtale med Martin Kongstad: Jeg vil recitere åbningslinjerne i ‘Sådan gør vi ikke i Tisvilde’ med min bedste Claes Bang-stemme. Han kommer til at elske mig."

2. "Jeg ved ikke, om DJ Degnamite kan overgå sit sæt fra 2019. Synergien mellem crowdpleasere og numre for os in the know var bare lige i skabet dengang."

3. "Jeg elsker virkelig Tessa. Selvom hun er fra Gladsaxe, eller hvor fanden det nu er, der omkring City2, så bringer hun bare noget helt anderledes her til Lejet."

4. "Zanka smilede en gang til mig i køen til Kahlua Bar. Jeg tror i hvert fald, det var ham."

5. "Hvis jeg får to drinks mere, så ender jeg med at deltage i Oscar og Oliver Bjerrehus’ slåskamp klokken 6 nede på stranden."

6. "Jeg synes, Berthelsen blærer sig for meget med den klubmestertitel. Ja, han har en fin baghånd, men som jeg så det, var han heldig med sine returneringer den dag."

7. "Cocks and Cows på Hovedgaden? Bent Fabricius må vende sig i sin grav."

8. "Jeg troede kun, jeg skulle spise hvid fisk med smørsauce, men vidste I, at man kan få Côte de Boeuf i Strandkiosken?"

9. "Bor du virkelig i As-serbo? Det er da møgbesværligt at skulle have fat i en taxa hele tiden."

10. "Har du et hemmeligt link til booking af Helenekildes suite? Kølpin svarer mig ikke."

11. "En af mine gamle folkeskolevenner har lige sendt mig en sms med tre brune hjerter. Det, synes jeg, virkelig ikke hører hjemme her."

12. "Jeg tror, årets musikoplevelse bliver Jeuru og Freja Wewers dj-sæt på Strandterrassen."

13. "Det bedste værn mod tømmermænd er en Kristian Leth-menu hos Yo Burger – altså bare bolle og bøf."

14. "Får du ikke også virkelig sure tæer i dine Birkenstock Bostons?"

15. "Du bør virkelig genoverveje, om du har lyst til at bolle nede på stranden. I 2018 havde jeg sand under forhuden i 14 dage derefter."