1. ”Hvis du er på udkig efter Viagra, tror jeg, der er gode chancer i det genoplivede Jazzhouse.”

2. ”Zanka smilede en gang til mig i køen til Kahlua Bar. Jeg tror i hvert fald, det var ham.”

3. ”Jeg har endelig fundet ud af, hvordan jeg vil åbne en samtale med Martin Kongstad: Jeg vil recitere åbningslinjerne i ‘Sådan gør vi ikke i Tisvilde’ med min bedste Claes Bang-stemme. Han kommer til at elske mig.”

4. ”Jeg ved ikke, om DJ Degnamite kan overgå sit sæt fra 2019. Synergien mellem crowdpleasere og numre for os in the know var bare lige i skabet dengang.”

5. ”Hvis jeg får to drinks mere, så ender jeg med at deltage i Oscar og Oliver Bjerrehus’ slåskamp klokken 6 nede på stranden.”

6. ”Jeg synes, Bertelsen blærer sig for meget med den klubmestertitel. Ja, han har en fin baghånd, men som jeg så det, var han heldig med sine returneringer den dag.”

7. ”Gå ind foran Skovscenen fredag kl. 19.40 og find alle de mennesker, du ikke ønsker tilbage næste år.”

8. ”Cocks and Cows på Hovedgaden? Bent Fabricius må vende sig i sin grav.”

9. ”Jeg troede kun, jeg skulle spise hvid fisk med smørsauce, men vidste I, at man kan få Côte de Boeuf i Strandkiosken?”

10. ”Får du ikke også virkelig sure tæer i dine Birkenstock Bostons?”

11. ”Bor du virkelig i As-serbo? Det er da møgbesværligt at skulle have fat i en taxa hele tiden.”

12. ”Har du et hemmeligt link til booking af Helenekildes suite? Kølpin svarer mig ikke.”

13. ”Du bør virkelig genoverveje, om du har lyst til at bolle nede på stranden. I 2018 havde jeg sand under forhuden i 14 dage efter.”

14. ”På en måde kunne det være meget fedt, hvis MiL indledte et samarbejde med Huawei. Så kunne man ret hurtigt formene folk, der bor i Gilleleje, adgang til pladsen.”

15. ”En af mine gamle folkeskolevenner har lige sendt mig en sms med tre brune hjerter. Det, synes jeg, virkelig ikke hører hjemme her.”

16. ”Hvis du spidser ørerne oppe i Strandbaren, er der gode insider-tips at hente. Det var sådan, jeg tjente en halv stang på at shorte Coloplast-aktien.”

17. ”Jeg savner lidt de ironiske bookinger på plakaten i år. Eller Christopher, det er måske i virkeligheden ironisk?”

18. ”Det bedste værn mod tømmermænd er en Kristian Leth-menu hos Yo Burger – altså bare bolle og bøf.”

19. ”Vi skal komme tidligt til Pils koncert, hvis vi vil have gode pladser. Det kommer til at vrimle med gifte mænd, der forsøger at være utro.”