’Game of Thrones’-skuespiller kalder underskriftsindsamling for en remake af sæson 8 ”respektløs”
Foto: Helen Sloan/HBO

’Game of Thrones’-skuespiller kalder underskriftsindsamling for remake af sæson 8 ”respektløs”

Sophie Turner – der spiller Sansa Stark i ’Game of Thrones’ – er ikke tilfreds med de fans, der har startet en kampagne for at få lavet seriens stærkt kritiserede sidste sæson om.

Den ottende og sidste sæson af ’Game of Thrones’ har mødt massiv kritik for at være uambitiøs, dårligt skrevet og have et usammenhængende plot. Utilfredsheden med slutningen på den ellers populære serie har været så voldsom, at fans har startet en underskriftsindsamling for at få lavet sæson otte om.

Men den slags giver Sophie Turner, der har portrætteret Sansa Stark gennem alle otte sæsoner af ’Game of Thrones’, ikke meget for. I et interview med The New York Times efter seriens afslutning siger hun, at hun ser fan-kampagnen som et tegn på manglende respekt over for folkene bag serien.

”Jeg synes, det er respektløst over for hele holdet, manuskriptforfatterne og filmmagerne, som har arbejdet utrætteligt i 10 år, og som brugte 11 måneder på at optage den sidste sæson,” siger Sophie Turner.

Den britiske skuespillerinde er dog ikke overrasket over, at den nye sæson af ’Game of Thrones’ har fået så hård en medfart, som tilfældet har været.

”Folk har altid en idé i deres eget hoved om, hvordan de vil have, at en serie skal ende, og når det ikke går deres vej, begynder de at råbe op og gøre oprør,” fortæller hun til den amerikanske avis.

Trods kritikken satte sidste afsnit af ’Game of Thrones’ søndag aften ny seerrekord på HBO i USA. 13.6 millioner så med, da afsnittet havde amerikansk tv-premiere. Den hidtidige rekord var på 13.4 millioner, sat for 17 år siden da første afsnit af ’The Sopranos’ fjerde sæson rullede over skærmen.

I skrivende stund har mere end 1.3 million mennesker skrevet under på indsamlingen for en remake af sæson otte.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Game of Thrones og Serier