Værste tv-serier i 2017

Værste tv-serier i 2017

Her er de værste tv-serier i 2017

Det er en ommer, venner.

2017 har været et godt serieår. Men der har sandelig også været en del ommere hos diverse tv-kanaler og streamingtjenester. Her på redaktionen har vi fundet de værste af slagsen - baseret på vores egen mening, anmeldernes og brugernes. Måske er du slet ikke enig, og så er det jo kun godt, at der er lidt for enhver smag derude. 

Gypsy

Det har ikke været en god periode for projekter, der involverer Naomi Watts. Først blev hendes film ‘The Book of Henry’ sablet ned af anmelderne. Nu er turen så kommet til hendes nye serie ‘Gypsy’, som alle også hader. Hun spiller en psykolog, der har det hele. Men det er selvfølgelig ikke nok. Ved siden af kører hun et dobbeltliv, hvor hun blander sig i sine patienters liv. Anmelderne bryder sig mildest talt ikke om dialogerne i serien - de er for klichefyldte. Watts gør, hvad hun kan, men materialet er simpelthen for dårligt til, at det kan løftes af gode præstationer.

SIX

Denne serie følger i hælene på en flok soldater, der arbejder for SEAL Team Six i Afghanistan. Potentialet for en god serie er til stede men sådan blev det desværre ikke. Anmeldelserne har mildest talt været lunkne, fordi serien virker for bekendt. Den bringer ikke noget nyt på bordet, og plottet er lige så fyldt med klicheer, som man kunne frygte, når det kommer til amerikanske krigsdramaer.

GLOW

Denne tv-serie handler om en gruppe kvinder, som skal være med i et tv-show om wrestling i 1980’erne. Præmissen lyder sjov, og de fleste anmeldere har også vendt tommelfingeren op. Men her på redaktionen var vi ikke vilde med den nye serie. Den har meget svært ved at finde ud af, hvad den gerne vil. Er den sjov, alvorlig, dramatisk? Den ender med at blive lidt af det hele, og det gør den meget rodet. Efter tre episoder havde vi ikke lyst til at se mere - for der er intet overraskende over ‘GLOW’, der bliver ikke brugt nogle nye greb - og så er hovedpersonen også ulideligt irriterende. 

Iron Fist

Netflix står for en stor del af serierne på denne liste, men de har også haft en høj udgivelsesrate i år. ‘Iron Fist’ er fjerde Marvel-serie, der ser dagens lys på streamingtjenesten. Men modsat sine forgængere - ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ og ‘Luke Cage’ - var historien om den unge mand med jernnæven et makværk. Det er der flere grunde til, synes vi. Historien er ikke så spændende som de foregående serier - og så er skuespilleren Finn Jones ikke særlig dygtig. Kampscenerne er kedelige - og en times afsnit føles let som meget mere.

 

24: Legacy

Hvorfor, får man lyst til at spørge. Hvorfor skal så mange serier genskabes eller have en spin off? Nu har tv-kanalen Fox forsøgt det med tv-serien ‘24: Legacy’, som er baseret på serien ‘24’, der sluttede i 2014. Men det skulle de ikke have gjort. For serien formår slet ikke at bringe noget nyt til ‘24’-universet. Første episode havde over 20 millioner amerikanske seere - mens sidste episode et par måneder senere kun trak fem millioner amerikanere til. Som konsekvens er serien blevet aflyst efter blot en sæson.

Prison Break

Nogle pengegriske tv-mænd fået den idé at bringe en gammel klassiker på banen igen. Denne gang er det gået ud over ‘Prison Break’, som har fået en femte sæson otte år efter, at serien oprindeligt sluttede. Den nye sæson er blevet kaldt for alverdens grimme ting af anmelderne verden over: Fx er den blevet sammenlignet med en selvparodi, fordi den er så over-the-top. Serien bevæger ikke karakterne i nye eller betydningsfulde retninger - og de kan ikke engang finde ud af levere ordentlig action.

House of Cards

Der var engang, hvor ‘House of Cards’ var med til at starte hele hypen om Netflix’ egne serier. Og med god grund. For den første sæson af serien var god. Det var netop, hvad der manglede i tv-landskabet på det tidspunkt. Men serien har med tiden mistet sit greb om seerne. Femte sæson var tæt på at være et makværk, hvis du spørger os. Det er tydeligt at se, at tv-seriens tidligere showrunner ikke længere har været med. Frank Underwoods karakter - som altid har været mærkelig - bliver endnu mere utilregnelig. Sidste lyspunkt i serien er Robin Wright, som stadig gør det godt trods utroværdige plottwists.