Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her er den officielle trailer for N.W.A.-biografien ’Staight Outta Compton’

Her er den officielle trailer for N.W.A.-biografien ’Staight Outta Compton’

Den længe ventede film om en af raphistoriens vigtigste grupper har endelig fået sig en officiel trailer. 

’Straight Outta Compton’ fortæller historien om, hvordan gruppen Niggaz Wit Attitudes, der satte gangsta-rappen på verdenskortet, blev dannet tilbage i 1986 i L.A.-bydelen Compton.

Traileren indeholder en kort introduktion med gruppemedlemmerne og producerne af filmen, Dr. Dre og Ice Cube, der tager os med til Compton og fortæller lidt om gamle dage.  

”Vi puttede alt vores frustration og vrede ind i musikken. Vores musik var vores våben, og det var de kraftfuldeste våben, vi havde”, fortæller Ice Cube om, hvordan musikken blev deres vej ud af ghettoen. 

De to gruppemedlemmer får sig også en snak med rapperne The Game og Kendrick Lamar, der er opvokset i samme kvarter, og for hvem N.W.A har haft enorm betydning. 

Filmen vil tage os tilbage til dengang, hvor det hele startede, da gangsta- rap-gruppen var i gang med at producer deres debut album ’Straight Outta Compton’. Albummet som de startede med at indspille hjemme i Eazy-E’s garage, udkom i 1988 og blev en kæmpe succes, med afgørende betydning for West Coast-hiphopens status i dag. 

Filmen får premiere til august. 

LÆS OGSÅ: Fra kælderen til DMA: Gør det selv-generationen dominerer den danske musikscene  

LÆS OGSÅ: Hiphop-pionerer dannede stilskole ved at være sig selv

LÆS OGSÅ: Suspekt flekser hiphop-statussymbolerne i ny video