PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Læsermøde: ”Det er i mine øjne ligegyldigt, hvor lang artiklen er, jeg skal nok få den læst”

Foto: Kenneth P. Nissen Lars Rytter, 54 år, er leder inden for vindmøllebranchen og ansat som Chief Operations Officer i firmaet Jupiter Bach. Han bor i Aalborg med sin kone. Sammen har de en voksen datter, som bor og arbejder i London. Lars Rytter læser især Euroman på sine mange rejsedage undervejs til og fra virksomhedens fabrikker i Kina, Østeuropa, Spanien og USA, og når han er i sommerhuset i Nordjylland.

Læsermøde: ”Det er i mine øjne ligegyldigt, hvor lang artiklen er, jeg skal nok få den læst”

Lars Rytter har læst med fra Euroman nummer ét i 1992. Han har bygget en særlig reol i sommerhuset, hvor udvalgte magasiner står på display. Han er, med egne ord, en meget tilfreds læser – og stor fan af motorredaktøren.

En erhvervsmand træder ind på kontoret. Høj, slank, pæn påklædning, ikke tilknappet, men tilpas afslappet. Diskrete, men alligevel moderigtige briller. Lars Rytter kunne være med i en reklame for en moderne virksomhed, og derfor passer det hele som fod i hose, da han fortæller, at han er leder i Danmarks grønne flagskib, vindmølleindustrien. Og så er han læser af Euroman helt fra den spæde begyndelse i 1992. Han har læst alle numre – fra start til slut. Også i en 11-årig periode, da han var udstationeret i Amsterdam og Hamborg – her blev bladet tilsendt med posten.

”I mit sommerhus har jeg bygget en bjælke specielt til at stille Euroman på. Jeg skifter dem ud med mellemrum. De plejede at ligge og flyde over det hele, indtil min kone begyndte at sætte dem i system i reolen efter farve. Så tænkte jeg, at jeg hellere måtte tage affære.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her