24-årige Alesya Gulevich har arbejdet som klubfotograf, siden hun var 18 år. Alesya har været fast klubfotograf på både Simons og dennes efterfølger; Sunday.Dette billede er fra nytårsaften på Simons. Jeg husker stadig den aften som en af de vildeste fester på Simons. Billedet opsummerer, hvordan jeg opfattede Simons – sort, sexet. Og med en følelse af at man aldrig vidste, hvad der ville ske.Dette billede er også fra Simons, og det er min måde at gøre festbilledernes portrætter en smule mere interessante og atypiske ved at lege lidt med lyset.Dette er taget på Sunday, og jeg elsker billedet, fordi det ligner, at Casper Christensen er en form for bandeleder. Eller han ligner en ond diktator eller noget i den stil – mega cool og lidt farlig. Det værste man kan gøre er at tage billeder fra nattelivet for seriøst.


Jeg kan ikke sige så meget her. Det er på Sunday og dansegulvet er on fire!Dette er fra ARCH, som er det seneste sted, jeg har skudt nattelivsbilleder. Når du træder ind i lokalter, er der en ’bling-væg’, som bare skriger af Instagram-muligheder. Det er smukt, men jeg har altid undret mig over, hvordan folk kan være omkring den, når de er fulde, for det må føles helt vildt skørt.

Victor Jones

Victori Jones på 22, der trods sin unge alder, allerede har skabt sig et navn for sig selv – især inden for streetstyle-fotografi. Victor har været fast fotograf på Sunday, og han vil også fortsætte, når folkene bag åbner deres nye projekt efter sommerferien.

Stimorol-fest på HIVE i Oktober 2014. Fest på en ‘Off-day’, hvilket er dage, som ikke er torsdag, fredag eller lørdag. Jeg mener, det var en onsdag. Det var en lille, intim fest med rigtig god energi og fed liveoptræden, inkl. dansere og sangere. Helt sikkert et af mine “pæneste” festbilleder.Selve billedet har ingen historie, men så alligevel beskriver den utrolig klart en situation mange har følt de eller deres venner har været i. En situation, hvor man sidder og tager sig til hovedet, mens en af sine venner er fuldstændig på toppen. 

Maj 2016. Hvordan den her situation er opstået er et mysterium som så mange andre virkelig underlige billeder i løbet af tiden, men her er blot et eksempel. Som de fleste ved, lukker de fleste klubber i København kl. 5. Men her ses et billede fra en for vild fest, hvor alle var enige om, at de ikke skulle hjem. På billedet er kl. 5.30, og loungen er proppet med gæster, og alle er i deres zone og giver den gas. Samtidig har begrundelsen for denne fantastiske stemning også sneget sig med på billedet; nemlig Sambuca-flasken, der flere gange har været skyld i alt for berusede efterfester. 

Polina Vinogradova fik sin start i 2005 på den københavnske klub Culture Box, og som siden har skabt sig en karriere som fotograf indenfor modebranchen.

Zebra Katz på Distortion 2012. Det er omkring det tidspunkt, hvor de udgav ’Ima Read’, og Distortion bookede dem samme år.  Jeg husker, at han stort set ikke havde andre singler, så han sang bare ’Ima Read’ seks gange i streg, men folk var fuldstændig ligeglade og gik amok til sangen alle seks gange.

Roskilde Festival 2013. Jeg arbejdede for Vice og Jägermeister. Det var samme aften, Linkoban skulle optræde på Cosmopol. Det var første og sidste gang, jeg så hende på Roskilde, da hun jo desværre døde februar i år. Hun var meget talentfuld, så det er ærgerligt, vi ikke har hende i blandt os længere. 

Dette er fra Distortion på Vesterbro, hvor Youss optrådte ved Jägermeister-bussen. Jeg husker det som en vild fest, hvor bussen var ved at vælte, fordi den var overpakket med mennesker.Det er fra november 2014 i Kødbyen. Bakken ramte virkelig plet med deres booking af Silvana Iman. Året efter blev Silvana booket til Roskilde Festival, så det var cool at se et halvt år inden. 

Det er fra Oktober 2013. Adidas holdte en fed fest på Natbar i København. Jeg synes, det er et ret cool billede, og jeg husker tydeligt bordet, som pigen sad ved. Hun arbejdede på det tidspunkt for sneakers-butikken Naked, så de havde fået et bord foræret fra Adidas. De var 12 piger ved bordet, og de var alle meget festlige og gik ret hårdt til den på den aften. Det resulterede i nogle cool billeder.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at være klubfotograf: ”Jeg tager hvert job seriøst, uanset om det er den mest trashy fest”

LÆS OGSÅ: Sunday: De største flasker, de dyreste stiletter, den lækreste krop