Det er snart 40 år siden, at mandskabet bag ’Star Wars’-filmen ’The Empire Strikes Back’ stod i den norske vinterkulde i koboltblå vinterjakker fra Columbia med gule og sorte striber på ærmerne. Jakken blev brugt til at holde filmholdet varme under skydningen af den legendariske ’Battle of Hoth’.
 
Slaget er Imperiets forsøg på at udslette oprørsbasen på vinterplaneten Hoth, og oprørerne lider her et af deres største nederlag. Det er en særlig scene, hvor Luke Skywalker er nødt til at gemme sig maven på Tauntaun, der er en slags intergalaktisk ridedyr.
 
Men det behøver du slet ikke, hvis du erhverver dig denne famøse 70’er- jakke. Om blot tre dage, bliver jakken, som figurerer på alle behind-the-scenes-fotos fra’, nemlig relanceret, så fans verden over kan komme til at føle sig som en del af filmholdet bag den ultrapopulære Sci-Fi-saga. Jakken er unisex, der holder vandet ude og varmen inde, og skulle efter sigende også stadig være åndbar.
 
Du kan finde jakken i udvalgte Columbia-butikker verden over eller online fra d. 7. december kl. 12. Jakken kommer til at koste omkring 3.000 kroner – men så er du i hvert fald også varm hele vinteren, uanset hvor vådt, blæsende eller frysende koldt, det måtte blive.
 
Og så er det jo også et lille stykke ’Star Wars’-historie, du investerer dine penge i.

empire-crew-parka-full copy.jpg

empire-crew-parka-vader-patch.jpg

empire-crew-parka-star-wars-patch.jpg