HuskMitNavn
Foto: Theis Mortensen

Nu kan du male din egen togvogn: HuskMitNavn er aktuel med ny, publikumsinvolverende udstilling

Familieudstillingen 'TEGN' kan opleves på Nikolaj Kunsthal fra den 29. august.

Med en række hæderkronede udstillinger og street-art-gimmicks har den anonyme billedkunstner HuskMitNavn for længst placeret sig forrest på danske kunstscene.

Nu er han aktuel med en ny familieudstilling på Nikolaj Kunsthal i det indre København. Her kan man bevæge sig rundt i HuskMitNavns farverige univers og opleve hans populære karikaturer og folde-tegninger.

Derudover vil besøgende selv have mulighed for at forme udstillingen. Man kan for eksempel male på togvogne eller trænge ind på en et afspærret og videoovervåget område med tomme guldrammer og skabe sine egne motiver til 'museet'.


HuskMitNavn er i gang med det sidste, inden udstilligen åbner i næste uge. 

"HuskMitNavns udstilling, 'TEGN', skriver sig ind i en lang tradition for sanseudstillinger i Nikolaj Kunsthal og adskiller sig samtidig markant fra hvad vi hidtil har set. For første gang opleves det unikke kirkerum med store farverige vægmalerier fra gulv til loft, et markant billedunivers, der sætter nye standarder for hvordan rummet tages i brug af både kunstner og besøgende”, fortæller Helene Nyborg, der er kurator og daglig leder af Nikolaj Kunsthal.

'TEGN' kan opleves fra den 29. august til den. 6. januar 2019.


LÆS OGSÅ: HuskMitNavn: Kom tæt på kunstneren uden ansigt

LÆS OGSÅ: HuskMitNavn har illustreret Trump til Euroman: “Jeg overvejede om hans næse skulle være en raket eller hans mund en jordklode, men det er jo håret, der er hans signatur”

LÆS OGSÅ: Stor podcast-guide: 20 podcast du bør høre 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kunst