Nordstroms Forlag: 'Husmor og Mad'

Nordstroms Forlag: 'Husmor og Mad'

Ny kogebog forklarer sammenhængen mellem boller i karry og erotisk amatørfotografi

Hvad er sammenhængen egentlig mellem klassisk husmormad fra 1950'erne og 1960'erne og så amatørpornografi fra samme periode? Det forsøger en ny kogebog at svare på, og resultatet er særdeles vellykket.

Aldrig har Frk. Jensens Kogebeog virket så snerpet, som efter vi har kigget på Jon Nordstrøm og Anne Caroline Skov Josefsen nye kogebog 'Husmor og Mad', der udkommer på Nordstroms Forlag. Kogebogen handler om klassisk husmormad fra tiden lige før kvindernes indtog på arbejdsmarkedet. Men som en særlig interessant ingrediens i kogebogen er siderne krydret med erotisk amatørfotografi fra samme periode.

Det er de, fordi mad og erotik ifølge bogens to skabere er de to mest essentielle drivkræfter i menneskets liv på tværs af køn, kultur, religion, hudfarve og nationalitet. Uden det ene eller det andet vil vi simpelthen uddø, som Anne Caroline Skov Josefsen skriver i forordet. Og så selvfølgelig fordi både mad og erotik er forbundet med en sanselig nydelse, hvor mæthed og tilfredsstillelse er tæt beslægtet.

'Husmor og Mad' giver et indblik i, hvad der skete mellem mormor og morfar, når opvasken var taget og børnene lagt i seng. Udover at bogen er en endnu en velskabt skønhed fra Nordstroms Forlag, der også har stået bag udgivelser om Dansk Tatovering, Dansk Porno og Søvlpil, kan læseren også tilegne sig kundskaber i køkkenet, der i den grad går tilbage til rødderne.

Få et kig i 'Husmor og Mad', der udkommer 26. november på Nordstroms Forlag:




























FACEBOOK Bliv ven med Euroman

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad og Vin