I vores årligt tilbagevendende ’Da jeg vidste, jeg var god’-tema undersøger vi, hvordan en række succesfulde mænd opdagede og dyrkede deres særligt talent på vej mod et gennembrud.

Mens de er på vej mod nye udfordringer fortæller Esben Bjerre og Peter Falktoft historien bag en succes, ingen havde set komme

Vejen for Monte Carlo og de otte andre mænd er brolagt med masser af modstand, held og hårdt arbejde.

Ud over Bjerre og Falktoft kan du blive klogere på Magnus ’Det’ lige meget’ Millang, Oscar-vinderen Anders Walter, rapperen S!vas, forfatteren Kasper Colling Nielsen, tidligere filmskolerektor Poul Nesgaard, sommelier Pontus Elofsson, filmfotografen Eigil Bryld, som fik en Emmy for sit arbejde på ’House of Cards’, og sidst men ikke mindst: Danmarksmesteren i Scrabble, Christian Kongsted. 

Vores juni-nummer er i det hele taget spækket med læsestof til stranden, flyveturen og hængekøjen. (Det er ok med os, hvis du læser på lokummet, bare du husker at vaske hænder).

Mød ordstyreren Per Vers, der rimer på det meste, puds fodboldformen af i vores store VM-optakt, tænd for bøfferne på grillen, opdater garderoben til de lyse sommernætter og bliv klogere på Europaparlamentets svar på Arnold fra Damernes Magasin i ’Matador’, Morten Messerschmidt. God sommerlæsning.

Se abonnements-tilbud her.