I 2022 mødte den britiske serie ‘Peaky Blinders’ sit endelige. Seks sæsoner. Det var det, det blev til med en bandende Cillian Murphy i rollen som lederen af banden Peaky Blinders, Thomas Shelby.

Nu kan der dog være godt nyt til fans af serien. Der skulle nemlig, angiveligt, være to ’Peaky Blinders’ spinoffs på vej, melder Bloomberg.

Den første af de to spinoffs er sat til at tage plads i Boston et par årtier efter den oprindelige hitserie, der foregår i midten af 1900-tallet, mens den anden spinoff vil følge den velkendte karakter Polly Gray, Shelby-familiens matriark, der i den originale serie spilles af den afdøde skuespillerinde Helen McCrory.

Netflix har ikke selv kommenteret på rygterne, men i et interview publiceret den 15. december har seriens skaber Steven Knight udtalt, at han er i færd med at færdiggøre et filmmanuskript med udgangspunkt i serien.

”Jeg er i gang med at lægge en hånd på de sidste detaljer. Planen er at begynde at filme i midten af næste år,” siger Steven Knight i interviewet.

Om det er meningen, at seriens originale skuespillere skal genoptage deres roller, vides ikke. Men Cillian Murhy forholder sig bestemt ikke afvisende over for muligheden for en spinoff. I et interview med Radio Times siger hovedrolleindehaveren: “Jeg ville elske at lave en film, hvis der er mere at fortælle.”