Da Game of Thrones sluttede, var fans af hitserien skuffede, for at sige det mildt. Den ottende og sidste sæson af serien levede ikke op til de tårnhøje forventninger, men med flere prequels i horisonten, er der en chance for at få lidt den gamle ’Game of Thrones’-glæde tilbage.

Ifølge The Hollywood Reporter er der nemlig en serie på vej om Targaryen-klanen, der skal være en såkaldt prequel til ’Game of Thrones’-serien. HBO er tæt på at lukke en aftale om serien, der vil være baseret på George R. R. Martins bog ’Fire and Blood’. Forfatteren skal da også være med til at lave serien sammen med Ryan Condal.

Hvis Targaryen-serien bliver en realitet, kommer den til at finde sted 300 år tidligere end ’Game of Thrones’. Serien vil højst sandsynligt følge begyndelsen på enden for den blodtørstige Targaryen-klan, og dermed vise forhistorien til Daenarys Targaryens skæbne.

Der skulle også være mindst en prequel mere på vej til at fylde tomrummet, som hitserien har efterladt i HBO's sendeflade. Den har Naomi Watts på rollelisten og foregår i Age of Heroes tusinder af år, inden Jon Snow og alle de andre eksisterede. Serien kommer til at handle om Stark-familiens og White Walkers begyndelse. Også den her serie står George R. R. Martin bag, men denne gang sammen med Jane Goldman.

Det vides ikke endnu, hvornår serierne er færdige, men Naomi Watts-serien skulle gerne være klar i 2020.