Casper Christensen er snart klar med en ny serie - og igen i rollen som en arrogant drengerøv, et image han også dyrkede i 'Klovn'-universet. Denne gang foregår det uden for landets grænser, nemlig i Norge.

Den danske komiker rykker op til vores naboer for at genrejse sig selv, efter at en større sexskandale i Danmark koster ham sit job herhjemme.

‘Undskyld, Norge’ lyder titlen på den kommende serie, der får premiere på Viaplay 26. august.

"Casper i 'Undskyld, Norge' er et billede på, hvordan det ser ud, når mænd ikke kan finde ud af at blive voksne, men bliver ved med at opføre sig som en på 25 år, selvom man er fyldt 50 år," siger Casper Christensen i en pressemeddelelse.

"Når man er 50 år, skulle man gerne have fået vekslet noget af sin selvoptagethed og liderlighed til noget erfaring og ro, men det er Casper-figuren her ikke i stand til. Det bliver pinagtigt og, synes jeg, ret morsomt at se på," fortsætter han.

Serien hed oprindelig 'Casper erobrer Norge', men Christensen forklarer her titelændringen:

“Karakteren Casper i ‘Undskyld, Norge’ er beslægtet med Casper-figuren fra ‘Klovn’ – han er bare meget mere vanvittig og skruppelløs! Det er derfor, serien hedder ‘Undskyld, Norge’, for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på."

'Undskyd, Norge' er en mockumentary, og formatet minder en del om Christensens komedieserie 'Lige over grænsen', der blev lavet for grænsehandelskæden Fleggaard.

Du kan herunder se den første trailer til 'Undskyld, Norge':