Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Se genial genindspilning af videoen til ’Straight out of Compton’ lavet i det populære computerspil GTA

Se genial genindspilning af videoen til ’Straight out of Compton’ lavet i det populære computerspil GTA

Youtube-brugeren Animal Robot har lavet en mindre genialitet. Brugeren har genindspillet musikvideoen til hiphop-gruppen N.W.A.’s største hit ’Straight out of Compton’ ved hjælp af computerspillet Grand Theft Auto 5. I en mail til Euroman fortæller kreatøren bag videoen, at han har brugt omkring svimlende 150 timer videoen.

Følg Euroman på Facebook

"Det var ekstremt svært at få mundbevægelserne til at passe til teksten. Man kan ikke bestemme, hvad karakterne skal sige, så jeg var nødt til at få dem til at sige en masse forskellige ting og så klippe det sammen til sidst," siger Benjamin Roberts, som er manden bag Animal Robot. 

Grand Theft Auto, eller blot GTA, og særligt San Andreas-udgaven fra 2004, er stærkt inspireret af det miljø som N.W.A.-gruppen kommer fra og rapper om. Det giver et ekstra lag til videoen, som dog ikke er en nøjagtig kopi af alle scener i den oprindelige video. Men det gør ikke arbejdet mindre imponerende. Se selv her: 

Videoen kommer i slipstrømmen på en ny spillefilm om rap-gruppen, som blandt andre bestod af Dr. Dre, Eazy E og Ice Cube. Filmen lavede ifølge Forbes over 60 mio. dollar i åbningsweekenden på trods af, at filmens rolleliste er besat af relativt ukendte skuespillere. 

Siden filmen ramte pøblen har internettet kogt over med hype af gruppen, der rapsnakkede den fattige L.A.-bydel Compton til at blive et verdensberømt kvarter. Fx med hashtagget #straightoutta og memeet, hvor blandt andre Jennifer Lopez og andre kendisser lagde selfies som disse op: 

#StraightOutta #TheBronx #FBF #BronxBarbie

Et billede slået op af Jennifer Lopez (@jlo) den 7. Aug 2015 kl. 6:18 PDT

LÆS OGSÅ: Euroman skal have ny chefredaktør

LÆS OGSÅ: Se droneoptagelser af verdens længste gåtur på line

LÆS OGSÅ: 13 tegn på at hashtags snart skal dø