Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Justin Bieber slår fan

Foto: Getty Images Justin Bieber

Justin Bieber slår fan

Se Justin Bieber smække en fan en knytnæve i ansigtet

Der er både blod og tårer.

Drama synes konstant at følge i køvandet på det verdensberømte teenageidol Justin Bieber. Hvad enten det er selvforskyldt eller ej. Han har udvandret fra scenen i vrede over ivrige norske fans, han har klatret rundt på historiske og skrøbelige ruiner af Maya-pyramider i Mexico, og nu har han formentlig overgået sig selv i skandaløsitet.

Giv Euroman i gave – til dig selv eller en du holder af

Efter sin ’Purpose World Tour’-koncert i Barcelona gav han nemlig en mandlig fan en god gammeldags knytter midt i ansigtet. Og naturligvis stod en hær af mennesker på spring med iPhones og kameraer, der dokumenterede hele miseren. Resultatet var en ung mand med en blodig mund. 

Belieberen får en på lampen

Ret skal være ret, og inden den uheldige episode havde belieberen været lige godt pågående. Den unge mand havde prøvet at læne sig ind igennem bilvinduet for at røre ved Justin Biebers bryst. Her kvitterer Bieber altså med at smække sin næve ud af bilvinduet. 

Den ivrige fan lykkes med at få hånden ind til Bieber 

En såret belieber 

Bieber har desuden aflyst alle ’meet and greets’ - der ellers kostede boksen - i forbindelse med sin verdensturne, og inden han slettede sin Instagram-konto, har han ifølge Esquire skrevet, at han aldrig vil tage billeder sammen med fans længere:

”Jeg føler mig som et dyr i Zoologisk Have, og jeg vil være i stand til at bevare min fornuft.”

Bieber insisterer i det hele taget på at styrke sit bad boy-image. For nylig afslørede han til alle teenagepigernes store fornøjelse sin bare overkrop til en koncert i Italien og en ny tatovering til sin ellers i forvejen omsiggribende blæksamling.

’Son of God’ står der mellem JB’s navle og nipples med store gotiske bogstaver. 

GQ har gjort sig den ulejlighed at tale med ingen ringere end Biebers yndlingstatovør Jonathan ’JonBoy’ Valena, der bekræfter, at, ja, der står virkelig 'søn af gud' tværs henover maven på den 22-årige Justin.

For de inkarnerede fans og de generelt nysgerrige med to minutter i overskud, kan man herunder se og høre Justin Bieber forklare betydningen bag sine mange tusser.