Hvis du har set første sæson af Narcos eller kender en lille smule til Colombias historie, kender du også Medellín-kartellet, en af de mest voldelige, hensynsløse og velhavende kriminelle organisationer i verden. Det er nemlig manden i front, Pablo Escobar, der er en af hovedpersonerne i serien.

Escobar levede sit liv ud fra devisen: Plata o plomo. Sølv eller bly - modtag bestikkelse eller lad livet. Og det kan man nok regne med, at han også kommer til i anden sæson af dramaserien, der lige som den første har Wagner Moura i rollen som narkobaronen Escobar, mens Boyd Holbrook spiller agenten fra det amerikanske forbundskriminalpoliti (DEA), der forsøger at få ham ned med nakken sammen med sin makker, spillet af Pedro Pascal.

Selve plottet til den kommende sæson har Netflix ikke villet afsløre endnu, ud over at Pablo Escobar er på flugt. Men skaberne har sagt, at de vil være tro mod historien, hvilket formentlig betyder - uden at skulle spoile alt for meget - at Pablo Escobar dør. Serien er fiktion, men den følger næsten minutiøst virkeligheden, og derfor må Escobars endeligt også komme før eller senere.

Om det bliver i denne sæson eller i en eventuel tredje, ved vi ikke, men meget tyder på, at den kommer.