Du er måske selv en af dem, der bevidst og stædigt afholder dig fra brug af smileys, når du skriver sms’er eller chat-beskeder. Du synes måske endda, at du har godt styr på din netdating. Men nu er der måske god grund til alligevel at prøve sig med de små humørikoner, hvis du er single og ønsker at oppe din aktivitet på lagnerne.

I hvert fald hvis man skal tro på ny undersøgelse foretaget på mere end 5.000 amerkanske singlemænd og –kvinder. Her svarer 54 % af de adspurgte emoji-brugere, at de havde sex i 2014. Det er næsten dobbelt så mange som de 31 % ikke-emoji-brugere.

Undersøgelsen omfatter både mænd og kvinder i alderen 20 til 40 år. Og ikke alene belønner det sig at bruge smileys; Jo flere du bruge, jo mere heldig bliver du.

Men fordelene stopper ikke der:

“Emoji-brugere har ikke bare mere sex, de går også på flere dates og har sågar dobbelt så stor chance for at blive gift” siger Helen Fisher, der er biologisk antropolog ved Rutgers University og står bag undersøgelsen.

Forklaringen skal ifølge hende findes ved, at smileys kan udtrykke følelser i en tid, hvor stigende brug af tekst som kommunikationsmiddel ellers udelukker den mulighed.

Personer, som er mere tilbøjelige til at benytte sig af smileys, besidder en større lyst at udtrykke sig selv, og er som en naturlig forlængelse heraf mere seksuelt drevne.


Men hvilke smileys bør man så sende, og hvordan skal de tolkes, når du modtager dem?

Der findes mange forskellige - og kontroversielle - tilgange til, hvad man bør og må sende på online mødesteder som eksempelvis Tinder. Mange har nok prøvet at modtage den såkaldte ’Speak No Evil Monkey’-smiley, der kan forstås som en gensidig tillidserklæring; Hvad der sker i den her samtale, bliver i den her samtale.

Se her yderligere en liste over 10 smileys der er særligt anvendelige, når du skriver til en potentiel flirt.

Så i fremtiden skal du måske overveje din taktik, når du skriver til personer,

du gerne vil være sammen med

. En lille smiley kan jo ikke skade. :-)

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan: "Lige for tiden får jeg ikke skrevet meget andet end liderlige sms'er til smukke piger" 

LÆS OGSÅ: Seks unge danske drenge vil indtage hele verden med deres Heaps-app

LÆS OGSÅ: Slut med fuldemandsfejltagelser: Facebook på vej med ny feature