For alle, der elsker de klassiske Star Wars-film, vil Han Solo i form af Harrison Ford altid være den sande helt. Ham, man gerne ville være. Luke er fin nok i al sin renskurethed, men det er Han Solo, der er den bedste bag et (rum)rat, hurtigst i replikken og kvik med damerne.

Og nu får han endelig sin egen film. Efter at Star Wars-franchiset er blevet vristet ud af George Lucas omklamrende greb, er der kommet langt flere muligheder for at lave nye ting, og en anden god nyhed er netop også, at det heller ikke i Han Solos tilfælde er Lucas, der skal lave den. 

I stedet er det de uhyre succesfulde filmskabere Christopher Miller og Phil Lord, der har skabt en række filmhit med stor opfindsomhed som Lego-filmen, ’Det regner med frikadeller’ og ’21 Jump Street’. 

LÆS OGSÅ: Se billederne fra verdens værste Star Wars-udstilling

Manuskriptet skal skrives af Lawrence Kasdan, der har lavet så fantastiske film som den første Indiana Jones og The Big Chill. Samtidigt var han også medforfatter til den måske bedste Star Wars-film ’Imperiet slår igen’. Jon Kasdan, der er hans søn, har endnu ikke et helt så imponerende cv, men har stået bag blandt andet komedien ’The First Time’

Historien tager udgangspunkt i, hvordan han blev til smugler og slyngel. Men man skal væbne sig med en smule tålmodighed, da den først får premiere i 2018. Til gengæld er der jo lige Star Wars VII på vej.

Se traileren her.

LÆS OGSÅ: Chewbacca-skuespiller deler masser af billeder fra Star Wars

LÆS OGSÅ: Overblik: Her er 8 streaming-alternativer til Netflix

LÆS OGSÅ: 15 forrygende film du skal streame nu