Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

The Last Dance

Foto: Getty Images

Her er verdens mest populære dokumentar lige nu

Med 6,1 millioner visninger alene i USA slår Michael Jordan Joe Exotic af pinden som den mest efterspurgte dokumentarstjerne i verden.

Over hele verden har alt fra basketball-aficionados til -amatører de seneste uger med stor entusiasme slugt de første fire af ’The Last Dance’, ESPN’s dokumentarserie om 90’ernes store Chicago Bulls-hold med ikonet Michael Jordan i spidsen.

I Chicago så hele 12,1 procent af befolkningen med, men det er ikke kun i basketballens hjemland, at dokumentaren har taget kegler. Således skriver amerikanske Bloomberg, at ’The Last Dance’, som herhjemme kan streames på Netflix, nu er den mest efterspurgte dokumentar i verden.

Dermed bliver den excentriske Joe Exotic og ’Tiger King’ forvist til andenpladsen efter at have duperet hele den vestlige verden med den opsigtsvækkende skildring af livet med store katte.

I ’The Last Dance’ får et filmhold unik adgang til det stjernebesatte i Chicago Bulls-hold i sæsonen 1997/98, der muligvis skal vise sig at være den sidste af slagsen for profiler som Michael Jordan, Scottie Pippen og Dennis Rodman. Michael Jordan, der i dag får smør på brødet takket være brandet Air Jordan, har tidligere modsat sig, at optagelserne i dokumentaren blev tilgængelige for offentligheden.