Hvis du er seriøs med din træning og gerne vil opnå resultater, så ved du at det kræver hård træning og den rigtige kost! Men hvis man har en travl hverdag, kan det være en udfordring at få kosten tilrettelagt optimalt. Men hvis du sørger for at have disse tre kosttilskud i din træningstaske, så kan det ikke gå helt galt!

Goodlife bar

Hvis du har en travl hverdag kan det være svært at få nok mellemmåltider med den rigtige næringsværdi. Men hvis du altid har et par Goodlife bars i træningstasken, så er mellemmåltidet reddet.

BCAA Hardcore

BCAA Hardcore er et kosttilskud du ikke kan undvære når du træner! Det forhindrer muskelnedbrydning og øger restitutionen. Så husk at få det med i tasken, så du ikke står og mangler det til træningen.

Whey-80

Det er altid praktisk at have proteinpulver med i tasken. Så kan du hurtigt lave en shake når sulten melder sig. Og de kan både købes i 1 og 4 kilos poser og i enkeltserveringer med 28 g, så de ikke fylder så meget i tasken!

Man skal også huske, at man ikke skal gå ned på udstyr, så sørg for at have en praktisk træningstaske hvor der er plads til alt dit træningsgrej. Star Nutritions Gym bag har plads til 40 l og har et fedt design! Og hvis det skal være gennemført kan du købe den matchende Star Nutrition Shaker  så du kan drikke din BCAA Hardcore og lave proteinshakes nede i centeret, på jobbet, eller mens du er på farten.