Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Schweizisk cykelmærke vil være et prisbilligt og vedligeholdelsesvenligt alternativ til pendling med bil

Schweizisk cykelmærke vil være et prisbilligt og vedligeholdelsesvenligt alternativ til pendling med bil

Kom hurtigere til og fra arbejde.

Hvis du overvejer at sløjfe bilen og i stedet bruge lidt muskelkraft på at komme til og fra arbejde, kan du overveje, om en el-cykel er noget for dig.

Det schweiziske cykelmærke Stromer specialiserer sig inden for el-cykler, der kan køre op til 45 km/t (disse el-cykler kaldes også Speed-pedelec eller S-pedelec), og brandet ønsker at stå for schweizisk kvalitet, stilfuldt design, pålidelighed og respekt for miljøet.

En af deres nyeste modeller, Stromer ST3 med Pinion-gearkasse og lydløst ’Gates Carbon’-remdrev, er et eksempel på en S-pedelec-cykel til dem, der gerne vil pendle komfortabelt og effektivt ­– uanset vind og vejr.

Cyklens 9-trins Pinion-gearkasse anvender teknologi fra bilindustrien og sørger for pålidelig ydeevne med et udvekslingsforhold på 568 procent. Pinion-gearkassen gør det nemt at skifte gear, både i stilstand og under kørsel. Gearkassen overbelastes ikke af motoren og reagerer hurtigt, præcist og slidstærkt på hvert skift. Kombinationen med det lydløse ’Gates Carbon’-remdrev gør ST3 Pinion særlig vedligeholdelsesvenlig. 

Stromer ST3 Pinion_Extra picture 1.jpg

Design og brugervenlighed

En anden ting, som Stromer lægger stor vægt på, er designet. Gearkassen, det brugervenlige geargreb, samt remdrevet er subtilt integreret i Stromers typiske rammedesign. Tilmed glider cyklen afsted, fordi den 820 watt stærke baghjulsmotor understøtter stille og dynamisk kørsel op til 45 km/t, og standardbatteriet på 814 Wh resulterer i en rækkevidde på ikke mindre end 150 km.

Ligesom alle andre Stromer-modeller er ST3 Pinion fuldt forbundet. Via mobilnetværket og den gratis ’Stromer OMNI connect’-app er cyklen udstyret med GPS-positionering og ’Smartlock’-tyverisikring. I en nødsituation blokeres motoren, og alarm og GPS-positionering aktiveres.

Med ‘Smartlock’ via Bluetooth kan cyklen automatisk låses op og alarmen deaktiveres. Med den brugervenlige app kan motorindstillingerne også tilpasses til personlige behov, og kørestatistik kan hentes frem. Derudover giver appen besked, når cyklen har brug for eftersyn.

Er du interesseret i en ST3 Pinion, findes den også med fuldt integreret ABS, hvilket drastisk formindsker risikoen for, at forhjulet blokeres og baghjulet løfter sig fra jorden.

ST3 Pinion standard-model findes i farverne ’Deep Black’ eller ’Cool White’, med en rækkevidde på op til 150 km (fra DKK 63.805) og med ABS-funktion (fra DKK 70.129).

ST3 Pinion Limited Edition findes i ’Imperial Red’ og har en rækkevidde på op til 180 km (fra DKK 64.056) og med ABS-funktion (fra DKK 70.380).

Vil man prøve en Stromer S-pedelec, inden man køber den, kan man anmode om en testtur hos sin nærmeste Stromer-forhandler.

Stromer ST3 Pinion_Extra picture 3.jpg

Stromer ST3 Pinion_Extra picture 2.jpg

ST5_ABS_MoodABS041120_01[44].jpg