Den kvindelige orgasme har længe været et mysterie for mennesket (måske især manden). Der er nemlig mange forskellige faktorer, der kan spille ind, som for eksempel træthed, stress og sygdom, hvis en kvindes orgasme udebliver.

Det bliver også understreget i et nyt studie, der viser at heteroseksuelle kvinder har langt sværere ved at komme end både biseksuelle, homoseksuelle og heteroseksuelle mænd. 

52.000 amerikanere deltog i studiet, de var alle i faste parforhold og mellem 18 og 64 år gamle på tværs af seksuel orientation og køn. 

Til forskel fra dem, der oftest ikke fik orgasme, så er der nogle specifikke kendetegn for dem med mange orgasmer. Og selv om det formentlig ikke er chokerende nyt for mange, er det alligevel altid godt lige at huske på, hvis man vil anstrenge sig lige en smule mere.

Fælles for kvinderne er, at de havde mere oral sex, havde sex i længere tidsintervaller og var mere tilfredse med deres forhold. De sagde, hvad de ville have i sengen, de roste deres partnere, ringede/mailede deres partner omkring seksuelle lyster. Derudover var de ofte iført sexet lingeri, afprøvede nye seksuelle stillinger, stimulerede analt, afprøvede fantaser, indførte sexy talk og udtrykte deres kærlighed under sex.  

Derudover var der tre gyldne moves, der gjorde, at kvinden i forholdet ofte fik orgasme: 
 
1. Intense kys 
2. Stimulering af kønsorganerne 
3. Oral sex

Alligevel påpeger David Frederick, der er hovedforfatteren til studiet, at selvom de tre moves bestemt kan øge chancerne for en orgasme, så er alle kvinder stadig enormt forskellige og derfor opnår de også orgasme forskelligt. 

Så måske forbliver kvindernes orgasme alligevel et mysterie lidt endnu. 

LÆS OGSÅ: "Endnu en grund til at droppe den iron man: Hård træning påvirker sexlysten negativt"

LÆS OGSÅ: "Sådan føles det at blive omskåret - to gange"

LÆS OGSÅ: "Nu bliver det måske endnu sværere at få et match på Tinder"