Men hvis træningen skal give resultater, kræver det vilje og motivation. Og her kan funktionelt og lækkert gear og udstyr flytte træningen til det næste niveau.

Vi har samlet en række produkter, som alle kan motivere til mere og bedre træning.

Optimér din træning med et pulsurtradevision.jpgMotiverende pulsure - Følg din udvikling og optimer din træning.

Sportsbuddy tilbyder pulsure, løbeure og aktivitetsure til hverdag og til sport. Få et overblik over din daglige aktivitet med et aktivitetsur eller løbeur med optisk pulsmåler, distance og indbygget skridttæller og hold styr på din udvikling med den medfølgende Veryfit-app til din smartphone.

Et aktivitetsur fra Sportsbuddy er et ur til alle formål og med det slanke design, kan du både have det på til hverdag og til sport. 

Er du på udkig efter trådløse høretelefoner til løb, sport eller styrketræning? Så er Sports-headset.dk hjemmesiden, du er på udkig efter.

Alle høretelefoner har bluetooth-forbindelse, så du undgår irriterende ledninger og et svedafvisende design, så de kan bruges under alle vejrforhold. Du har måske mærket musikkens motivation i ørene? Musik kan nemlig få dig til at yde 15% mere når du dyrker motion.

Stærke tilbud på træningsudstyrapuls.jpgHos Apuls.dk finder du alle former for træningsudstyr, træningsmaskiner, kosttilskud, sportspleje og meget mere.

Kundeservice er i højsædet, hvilket tydelig ses på deres Trustpilot anmeldelser, hvor der er en overflod af 5-stjernede anmeldelser.

Det ses også på vilkårene, for Apuls.dk giver både 365 dages returret samt gratis retur - Så er der da ikke noget, der kan gå galt?

Siden er fyldt med gode tilbud og hvis man f.eks. kigger på kategorien "løbebånd", er Apuls.dk billigere end samtlige konkurrenter. De har bl.a. løbebånd fra 3.499,- og op til 75.000,-.

Apuls.dk er også tilstede i Sverige, på Apuls24.se.

Frihed til træning med Peak Fitnessfitnessgruppen.jpgFitnessgruppen har designet og udviklet det eksklusive mærke Peak Fitness.

Alle ønsker frihed: Frihed til træning; både under hedebølgen eller på en regnvejrsdag. 

Nyd friheden til at kunne træne op til et ½ marathon eller 5 km på et løbebånd. Vælg den motionscykel, der passer bedst til dit behov.

Fitnessgruppen har designet og udviklet det eksklusive mærke Peak Fitness til det skandinaviske marked. Peak Fitness er en lang række produkter indenfor træningsudstyr.

Hos Fitnessgruppen får du professionel rådgivning om valg af fitnessudstyr både til private og til fitnesscentre. Se og prøv fitnessudstyret i butikken i Aarhus eller læs mere på Fitnessgruppen.dk

Autentisk ro-oplevelse hjemme i stuenfitshop.jpgPrisvindende træningsmaskine og design hos Fitshop.

Findes der er en maskine, som både er effektiv fedtforbrænding, muskelopbyggende samt flot design. Svaret er Ja, vandromaskinen "Waterrower" fra USA.

Den har vundet utallige internationale designpriser samt flere test som markedet bedste romaskine. Den kører på vandmodstand som giver en lækker og autentisk ro-oplevelse.

Waterrower er bygget i massivt amerikansk hårdtræ fra bæredygtigt skovbrug. 

Den blev kendte fra Netflix TV-serien "House Of Cards" og har derefter taget Europa med storm.

Hvis du har lyst til at prøve Waterrower romaskinen eller læse mere så klik her.

Romaskinen fås i ask, bøg, kirsebær, valnød samt egetræ. Priser fra 8995kr. 

Høretelefoner til både sport og afslapning
miisport.jpgBOOM by MIIEGO® er innovative og ekstremt funktionelle trådløse høretelefoner, udviklet af danske MIIEGO®. 

BOOM er designet til både træning OG afslapning, ved brug af specialfremstillede aftagelige og udskiftelige ørepuder. 

Ørepuderne er designet til enkelt og hurtigt at kunne udskiftes, hvilket betyder at man lynhurtigt kan ændre sine BOOM’s til enten sport eller afslapning. Der følger nemlig et sæt ekstra ørepuder med, specialdesignet til sport.

Sports-ørepuderne er i luftig mesh-kvalitet og vaskbare for at forhindre lugtgener og bakterier. 

MIIEGO har som noget nyt netop lanceret ørepuder i trendy mønstre, hvis man ønsker at give sine BOOM et mere individuel look.

 

Prisvindende TOPNYHED til cykel entusiasterpedan.jpgSKILLBIKE er den nye revolutionerende stationære cykel, der gør det muligt, for professionelle såvel som motions entusiaster, at opleve de følelser og udfordringer, der kendes fra udendørs cykling.

  • Skift mellem de mekaniske gear for at opretholde den rigtige effekt og kadence.
  • Modtag analyse og rapportering af: Trådteknik, symmetri mellem højre og venstre ben i realtid samt watt, kadence og puls
  • Indstil cyklen til den rigtige kørestilling: Landevejscykling, enkeltstart eller mountainbike
  • Genskab stigninger op til 15% og nedkørsler ned til -3%
  • Konkurrér på rigtige ruter via de integrerede app's STRAVA®, GARMIN® og ZWIFT®

Se mere på www.pedan.dk/produktlinjer/skillbike/