Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Girlfriend Roleplay er det nye på youtube for ensomme mænd

Foto: Youtube

Girlfriend Roleplay: Nu kan du få en virtuel reservekæreste på Youtube

Hvis du savner en kæreste til at hviske dig i øret om morgenen, når du vågner, så frygt ej. Hun ligger klar til at nusse om dig med sin stemme på YouTube.

At der florerer masser af ubrugeligt indhold på YouTube, er efterhånden et faktum, ligesom mange af de trends, der kommer og går på videodelingsplatformen er af mere eller mindre saglig karakter. Nu er et nyt fænomen imidlertid under opsejling, og selvom konceptet synes at være en smule aparte, så er det, om ikke sagligt, så i hvert fald brugbart for nogle af os.
 
Det er nemlig en ny type af videoer, der går under navnet, ’Girlfriend Roleplay’, som trender på YouTube med flere millioner af visninger. Helt konkret går videoerne ud på, at kvinder filmer sig selv, mens de snakker til kameraet, som om deres kæreste lå i den anden ende. Meningen er, at seeren skal få fornemmelsen af at have sin kæreste liggende ved siden af sig. Det kræver måske lidt god vilje og en livlig fantasi, men det er langtfra umuligt at skabe en imaginær kæreste, som man kan tænde og slukke for efter velbehag.

Måske er ’Girlfriend Roleplay’ blot endnu en YouTube-dille, der dør ud om nogle måneder, men fænomenet er i hvert fald så fascinerende, at en hollandsk filminstruktør, Guus Voorham, har kastet sig over emnet og udkommer med filmen ’Alone Together’, som fokuserer på den mere eller mindre kunstige kærestekonstellation. Om filmen fortæller han til i-D Magazine, at den egentlig skulle handle om, hvordan kvinder udnytter ensomme mænd til at tjene penge, men at han i løbet af arbejdsprocessen bemærkede det smukke ved videoerne:

”Jeg troede, at intimitet per definition var noget, som man kun kunne have med en, man kender godt. Når du har sex, er intimitet det, der mangler, når du ikke kender den, du har sex med. Men nu lader det til, at mennesker, der ser disse videoer, også oplever intim tillid og anerkendelse. For dem er det noget, som kan eksistere mellem to mennesker, der aldrig har mødt hinanden,” fortæller Guus Voorham til i-D Magazine.
 
Du kan læse det fulde interview med Guus Voorham hos i-D lige her. Hvis du finder ’Girlfriend Roleplay’ ligeså fascinerende som ham, kan du jo selv teste det. Måske kan en virtuel kæreste on command gøre dine vintermorgener lidt mere tolerable.