Grillsæsonen er skudt i gang herhjemme, og mange grillglade danskere har allerede haft gang i gas, kul eller den elektriske grill på altanen og i haven. Er du en af dem, der ikke har nået at få udstyret i orden til en ny sæson med grillpølser og store steaks, eller som mangler at fået tjekket om sidste års grill-gadgets kan klare en sommer mere? Så læs med her. VI har samlet 7 uundværlige gadgets til grillsæsonen, som strækker sig fra stegetermometer med bluetooth til bålkøkken og støbejernsgryder til grillen. 

Dit nye udekøken uden træls fedtbrand

Genava grill fra OUTDOORCHEF  - Pris 6.449 kr

Med en OUTDOORCHEF GENEVA Gas Kuglegrill, eller en anden af OUTDOORCHEF´s gas kuglegrill, kan du grille året rundt.

Med det patenterede tragtsystem til direkte- og indirekte grilning kan du koge, wokke, bage og stege i én og samme grill. Alt hvad du ellers laver på dit komfur eller i din ovn, kan overføres til grillen i det fri og hele familien kan være med. Og altid uden risiko for fedtbrand.

Bag bollerne til morgenmaden, steg bacon og spejlæg, bag pandekager til dessert eller fyld dem med salat, ost og kylling. Lav en lækker steg, dine fløde-kartofler og grill spidskål, rødløg og rød peber til salatskålen! Lækre snacks til rødvinen med vennerne, anden eller flæskestegen til jul - fantasien kan få frit spil og det er kun dig selv der sætter begrænsningerne. 

Læs mere om det unikke EASY FLIP system på www.outdoorchef.com/da

Find din indre vildmand og lav mad på bål


Bon-fire bålkøkken - Pris fra 800 kr

Et bålkøkken fra Bon-fire forener hyggen ved et bål med alt det bedste fra en grill. Der er ingen besværlig teknik, men til gengæld stor fleksibilitet. Du har mulighed for at lave al slags mad på en ny og spændende måde, hjemme i haven, i sommerlandet, ja, hvor som helst og når som helst på året. Det betyder, at man ikke kun behøver at nøjes med grillmad og snobrød.

Stegetermometer med bluetooth


Weber iGrill mini - Pris 399 kr

Forbind dit iGrill mini stegetermometer til den smarte gratis Weber iGrill-app og steg dit kød perfekt. Bestil det online her.

Cook anything - anywhere - anytime


Cobb Premier Easy to go - Pris 699 kr

En Cobb-grill er grillklar på få minutter, uanset om du bruger kul el. gas. Den griller helt uden stikflammer og røg - og så kan den bruges overalt.

Stort grillareal

RÖSLE No. 1 F60 AIR - Pris 2.999 kr

 

Rösle No. 1 F60 AIR er til dig, der har brug for et stort grillareal og sætter pris på kvalitet og funktionelle detaljer.
Det patenterede AIR CONTROL SYSTEM gør det nemt at regulere lufttilførslen og rengøre grillen for aske. Komfortabel arbejdshøjde (84 cm) og et stort grillareal på 60 cm i diameter, svarende til 2734 cm². Det praktiske fast-hængslede låg med en 45° vinkel giver de perfekte arbejdsforhold foran grillen, og det høje låg gør det muligt at grille store fjerkræ så som kalkun. Solid kram med kraftig ramme og solide hjul, så grillen er nem at flytte rundt på.

Støbejern på grillen


Rund støbejernsgryde 4,2 l - Pris 1849 kr

Den ikoniske støbejernsgryde fra Le Creuset er velegnet til alt fra velsmagende simreretter til bagning af brød. Tilberedning af mad i en støbejernsgryde kan foregå på varmekilder som induktion, gas, keramisk kogeplade, i ovnen – og ikke mindst på grillen. Fås i flere farver og former samt i størrelser fra 10-40 cm.

Grill eller Gourmet?

 

Skindforklæde fra Outherstuff.dk - Pris 1250 kr

Lækre forklæder med stropper til viskestykke og grilltang. Føl dig som en mesterkok, når du står i køkkenet eller ved grillen.