Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Rene hænder i dyre dråber: Fem håndsæber, der er prisen værd

Foto: Klaus Rudbæk

Rene hænder i dyre dråber: Fem håndsæber, der er prisen værd

Med literpriser på en plovmand og visuelle udtryk, der passer perfekt ind i fransk landstil og herskabslejligheder på Østerbro, er håndsæben trådt ud af de dermatologiske lænker og ind i alskens modeblade og beauty-blogs. Som en sæbens San Pellegrino pryder de ethvert hjem, der er noget ved musikken. Vask hænder i Moët eller de her sæber – det koster det samme.

Vi er dybt begravet i vinterens mulm og mørke. Solen har ikke skinnet siden engang i midt-august, og verden udenfor din hoveddør lugter af storskrald og våd asfalt. Men selvom udsigten til duften af blomster i vejkanten og varm olie på en andalusisk nudiststrand kan føles uendelig lang, er der råd for at snyde hjernen til at tro, at de lange sommer-nætter er lige om hjørnet. En god duft i hjemmet er nøglen. Og her er en ordentlig håndsæbe et undervurderet middel til at minde dig om, at verden også kommer i farver.

Men håndsæbe er ikke bare håndsæbe. For ligesom med burger-restauranter og surdejsbagerier er der ved at gå mode i dyre håndsæber. Så meget at nogle køber dem og derefter fylder dem op med ’almindelig’ sæbe fra Netto, når de er tomme. Man kan mene, hvad man vil om, at håndsæberne her har en gennemsnitspris på 254 kroner, men det handler altså ikke udelukkende om looks og navne, der er umulige at udtale. Nej, der er faktisk mening med galskaben.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her