Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her er de seks bedste steder til en god omgang afterski

Foto: Oskar Enander

Her er de seks bedste steder til en god omgang afterski

Afterski er for mange en lige så vigtig del af ferien som det egentlige pisteløb. Men hvor i verden er det bedst at stille skiene og nyde en aften med alkohol og godt selskab? Vi guider her til de seks bedste steder med en herlig gang afterski.

Åh, afterski. Denne vidunderlige disciplin hvor du går direkte fra bjerget ind på en tætpakket, svedlugtende og baspumpende bar og skyller dagens alpine oplevelser ned med kolde øl og vilde røverhistorier. Afterski er den perfekte opvarmning til en glad aften i byen – eller en god slidske til at kure dig direkte hjem i seng uden aftensmad. Men hvem gør det bedst?

Kort fortalt findes der to hovedskoler inden for afterski – Nordamerika vs. Europa, den nye vs. den gamle verden. Europa giver den gas med tvivlsomme hits på høj volumen, mens skistøvlerne tramper, Jägermeisteren flyder, og sveden sprøjter. Det har helt sikkert sin charme, og vi har da taget vores tørn på Mooserwirt i St. Anton alt for sent om aftenen, mens vi skrålede med på virkelig dårlige tyrolerschlagere.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her