Hun ånder tungt, hvisker frækt i dit øre, og hendes hænder glider langsomt ind under din trøje og bevæger sig snart ned mod buksekanten.  

Alligevel er der noget der fejler.

Akavet og frustrerende. Sådan kan det være, når mænd ikke kan få den op at stå. Det forstår klummeskribent Sophie Saint Thomas i hendes indlæg i GQ, hvor hun skriver tre gode bud på, hvad man kan sige, når den pinlige situation melder sig.
 
1. "Undskyld babe, det sker bare ikke for mig i aften."

Det er vigtigt, at sætningen leveres tilbagelænet, roligt og uden et frustrerende raserianfald. En ud af tre kvinder har problemer med at få orgasme under sex, og selvom det ikker er præcis det samme, så vil de forstå din situation. Og ifølge Sophie Saint Thomas er det en generel tommelfingerregel omkring alle usikkerheden: "Hvis du ikke gør noget stort ud af det, så vil andre heller ikke gøre det."

2. "Lad os fokusere på dig lige nu."

Det her er den nemme løsning, hvis du vil score nogle hurtige point. "Glem din penis og slik noget f.... Har du måske ikke selv fået et blowjob, uden at gengælde tjenesten?" spørger Sophie Saint Thomas retorisk. Desuden letter du presset for dig selv, og giver hende en stor gave i stedet. 

3. "Du ser så godt ud, men arbejdet var sindssygt i dag, og jeg kan simpelthen ikke få det ud af hovedet." 

Den største frygt hos en kvinde er, at du ikke kan blive hård, fordi du ikke er tiltrukket af hende. Derfor er denne sætning perfekt, da den forklarer konkret, hvorfor du ikke kan få den op at stå.

Sophie Saint Thomas forklarer:

"Selvom arbejdet var fedt, og du egentlig har problemer med at blive hård på grund af anden stress, for eksempel på grund af en sms fra en gammel ekskæreste eller et familiemedlem, så tillader jeg en lille hvid løgn i det her tilfælde."

LÆS OGSÅ: "Sexblog: "Sådan mestrer du de forskellige stødteknikker"" 

LÆS OGSÅ: "Aseksuelle mennesker har også sexfantasier"

LÆS OGSÅ: "Porno: Her er hvad danskerne søger mest efter"